تشدید نظارت‌ها در ملارد؛ رفع سدمعبروجمع‌آوری گاری‌های فروشندگان غیرمجاز و غیربهداشتی توسط سازمان ساماندهی مشاغل شهری

✍️به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر ملارد؛به منظور حفظ سلامت عمومی و ارتقاء نظم بصری شهر، واحد اجراییات سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری ملارد، در راستای اجرای محمدزاده پودینه شهردارملارد، اقدام به جمع‌آوری و رفع سدمعبر دستفروشان و گاری‌های سیار غیرمجاز و فاقد مجوز بهداشتی نمود.

🔹بر اساس این گزارش، این عملیات متمرکز با هدف مقابله با فروش مواد غذایی غیراستاندارد و تأمین بهداشت محیط شهری و رفع سدمعابر صورت پذیرفته است. در این راستا، گاری‌های فروش سیار اقلامی نظیر باقالی، لبو و فالوده که فاقد مجوزهای لازم بهداشتی و شهری بودند، از سطح معابر اصلی و فرعی شهر ملارد جمع‌آوری شدند.

🔹 عبدالله گرجی رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری ملارد، در این باره اظهار داشت: «با تاکید شهردار محترم ،سلامت شهروندان اولویت اصلی سازمان است. متأسفانه برخی از این دستفروشان با رعایت نکردن حداقل استانداردهای بهداشتی، سلامت شهروندان را به خطر می‌اندازند. جمع‌آوری این اقلام، اقدامی پیشگیرانه در جهت تأمین امنیت غذایی و نظم‌بخشی به بساط‌های شهری است.»

🔖مدیریت ارتباطات و امور بین‌ الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد
•┈••❀🍃🌸🍃❀••┈•
🔻 اتاق خبر (پایگاه خبری شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد)