ادامه عملیات مخلوط ریزی و تسطیح و جدول گذاری کمربندی غربی شهر ملارد

💥ملارد در مسیر عمران و آبادانی و توسعه پایدار شهری قرار گرفت

✍️ به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری ملارد، مهندس محمد بهمنی، شهردار این شهر، خبر از ادامه عملیات مخلوط ریزی و تسطیح و جدول گذاری در کمربندی غربی شهر داده است.

🔹این پروژه به منظور کاهش تردد خودروها در محور چیتگر و بلوار رسول اکرم (ص) و همچنین روان‌سازی ترافیک سنگین در محدوده شهر اجرا می‌شود. این اقدام به وضوح نشان‌دهنده عزم شهرداری ملارد برای بهبود زیرساخت‌های حمل و نقل و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است.

🔹مهندس بهمنی تاکید کرد که پروژه کمربندی غربی تحت نظارت مجموعه امور زیربنایی و ترافیک شهرداری در حال انجام است و در حال حاضر کارهای مربوط به عملیات زیرسازی و جدول گذاری و تسطیح در مرحله اجرا قرار دارند.

🔹وی افزود: ادامه این پروژه نه تنها به بهبود ترافیک کمک می‌کند بلکه به توسعه زیرساخت‌های شهری و راحتی بیشتر شهروندان ملارد نیز منجر خواهد شد. این‌گونه طرح‌ها به عنوان بخشی از برنامه‌های کلان شهری، می‌تواند به تحقق توسعه پایدار و رفاه عمومی در این منطقه کمک شایانی نماید.

🔖مدیریت ارتباطات و امور بین‌ الملل شهرداری ملارد

•┈••❀🍃🌸🍃❀••┈•
🔻 اتاق خبر (پایگاه خبری شهرداری ملارد) را در پیام رسان ایتا دنبال کنید:

🆔@otaghkhabarmalard
رسانه ارتباطی مدیریت شهری 👆👆


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید