به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ملارد؛در سالروز اقامه نخستین نماز جمعه پس از انقلاب شکوهمند اسلامی، شهر ملارد صحنه تجلیل از تلاش‌های بی‌دریغ خادمان نماز جمعه بود. مراسمی با حضور محمدزاده پودینه شهردار ملارد ، ریاست و اعضای شورای شهر، فرماندهان سپاه و نیروی انتظامی و برگزار شد تا از این یاوران همیشگی آیین و ایمان قدردانی شود.

🔹محمدزاده پودینه، شهردار ملارد، در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب ، نماز جمعه را نهادی استوار برای حفظ و ترویج ارزش‌های اسلامی و انقلابی دانست. او تاکید کرد که خادمان نماز جمعه، طلایه‌داران این مسیر پر افتخار هستند.

🔹شهردار ملارد با اشاره به اهمیت برگزاری هرچه باشکوه‌تر این آیین عبادی سیاسی، اعلام کرد که شهرداری ملارد همواره در کنار خادمان نماز جمعه بوده و از هیچ کوششی برای حمایت از این نهاد ارزشمند دریغ نخواهد کرد.

🔹در پایان این مراسم باشکوه، با اهدای لوح تقدیر از خادمان فداکار نماز جمعه ملارد تجلیل به عمل آمد. این تجلیل، نمادی از قدرشناسی شهروندان ملارد از زحمات بی‌شائبه این عزیزان بود.


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید