فرشیدعرب سرپرست شهرداری ومجتبی نوری رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرملارد با صدور پیامی دوازدهم فرودین «روز جمهوری اسلامی ایران » را گرامی داشته و تبریک گفتند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و اموربین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد، فرشیدعرب سرپرست شهرداری ومجتبی نوری رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرملارد با صدور پیامی دوازدهم فرودین «روز جمهوری اسلامی ایران » را گرامی داشته و تبریک گفتند. 
متن پیام‌ایشان

: شهروندان گرامی شهر ملارد، دوازدهم فروردین ماه، چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، یادآور حماسه‌ی بی‌بدیل ملت ایران در تعیین سرنوشت خود و گامی بزرگ در مسیر استقلال و آزادی است. این روز، تجلی اراده‌ی ملی و انتخاب آگاهانه‌ی مردم برای تعیین مسیر آینده‌ی کشور خود بود و نقطه عطفی در تاریخ معاصر ایران به شمار می‌رود.

در طول این سال‌ها، علیرغم چالش‌های فراوان داخلی و خارجی، ملت ایران با استقامت و پایداری مثال زدنی، موفق به کسب دستاوردهای قابل توجهی در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شده است. شهرداری و شورای اسلامی شهر ملارد، ضمن گرامیداشت این روز تاریخی و تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، این دستاوردها را ارج نهاده و برای پیشرفت و آبادانی هرچه بیشتر شهرملارد، همواره در تلاش خواهند بود. امید است با همدلی و مشارکت شما شهروندان عزیز، بتوانیم ملاردی آبادتر و سربلندتر بسازیم.

فرشید عرب، سرپرست شهرداری و مجتبی نوری، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر ملارد


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید