درخشش پرسنل ورزشکار شهرداری ملارد در رقابت‌های بین‌المللی روسیه :
مبینا حیدری، قهرمان کاراته ملارد و پرسنل شهرداری، نشان طلای مسابقات بین‌المللی را برای ایران به ارمغان آورد

✍️به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر ملارد؛ مبینا حیدری قهرمان شایسته کاراته و از پرسنل شهرداری ملارد، پس از بازگشت از مسابقات بین‌المللی کاراته در کشور روسیه و کسب مدال طلای این رقابت‌ها، با حضور در دفتر محمدزاده پودینه شهردار ملارد، مورد تقدیر قرار گرفت.

🔹در این دیدار صمیمی، شهردار ملارد با تبریک این موفقیت ارزشمند به بانوی ورزشکار شهرداری، از تلاش‌ها و افتخارآفرینی وی برای شهر و کشور تجلیل کرد و اظهار داشت:«افتخاراتی از این دست، نشانگر توانمندی، اراده و روحیه بالای جوانان شاغل در مجموعه شهرداری ملارد است. خانم حیدری نماد تلاش، انضباط و انگیزه در میان همکاران ماست و مایه مباهات خانواده بزرگ شهرداری محسوب می‌شود.»

🔹مبینا حیدری نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های شهردار و همکاران خود، گفت:
«حمایت‌های معنوی مجموعه شهرداری و ایجاد فضای انگیزشی در محیط کار، عامل مهمی در موفقیت ورزشی من بوده است. افتخار می‌کنم که توانستم نام ملارد را در میادین بین‌المللی بر سر زبان‌ها بیاورم.»

🔹در پایان این دیدارشهردار ملارد با اهدای هدیه ای نمادین ، از تلاش‌ها و افتخارات این بانوی ورزشکار قدردانی کرد.

🔖مدیریت ارتباطات و امور بین‌ الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد
•┈••❀🍃🌸🍃❀••┈•
🔻 اتاق خبر (پایگاه خبری شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد) را در پیام رسان ایتا دنبال کنید:


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید