به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری ملارد؛در نشستی که با حضور مهندس محمدزاده پودینه شهردار ملارد، نماینده‌ای از استانداری تهران، آقای کرمی معاون عمرانی فرمانداری و جمعی از مدیران شهری در فرمانداری شهرستان ملارد برگزار شد، وضعیت حریم شهر و ساخت‌وسازهای غیرمجاز در این مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

🔸 شهردار ملارد در این جلسه ضمن ابراز نگرانی از روند رو به رشد ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم شهر عنوان کرد:

«در حال حاضر به دلیل قرار گرفتن بخشی از کوچه‌باغ‌ها و ساخت‌وسازهای غیرمجاز در خارج از محدوده شهری، شهرداری عملاً ابزار قانونی لازم برای برخورد و کنترل کامل را ندارد. پیشنهاد می‌دهم که با الحاق بخشی از حریم به محدوده شهر، زمینه برای نظارت دقیق‌تر، کنترل بهتر و برخورد قانونی مؤثرتر با تخلفات فراهم شود.»

در ادامه این جلسه، حاضران به صورت میدانی از مناطق حریم شهر و ساخت‌وسازهای غیرمجاز بازدید کرده و مقرر شد موضوع در سطوح تصمیم‌گیری بالاتر پیگیری شود.


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید