دستور شهردار ملارد برای بهسازی فوری پارک‌ها؛ سازمان سیما و منظر اجرای عملیات را آغاز کرد

✍️به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر ملارد؛ محمدزاده پودینه شهردار ملارد، پس از انجام یک بازدید میدانی جامع از وضعیت پارک‌ها و بوستان‌های سطح شهر، دستورات لازم جهت بهسازی کامل و رفع فوری کلیه نواقص موجود را صادر کرد.

🔹این دستورالعمل به منظور ارتقاء کیفیت فضاهای سبز شهری و تأمین محیطی ایمن و مناسب برای شهروندان صادر شده است.

🔹در همین راستا، رضا خلج سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری، از آغاز عملیات اجرایی رفع نواقص در چند بوستان کلیدی خبر داد. خلج اعلام کرد که بر اساس اولویت‌بندی‌های تعیین شده پس از بازدید شهردار، عملیات بهسازی در بوستان‌های مشاهیر، آرش و اسپرت پارک به صورت همزمان کلید خورده است.

🔹وی افزود: «اجرای سریع این دستورات در دستور کار سازمان قرار دارد تا شهروندان ملارد در کوتاه‌ترین زمان ممکن از امکانات فضاهای سبز شهری با استاندارد مطلوب بهره‌مند شوند.»

🔹گفته می‌شود این عملیات شامل تعمیر تجهیزات، ساماندهی مبلمان شهری و اصلاح نواقص فنی موجود در این بوستان‌ها خواهد بود.

🔖مدیریت ارتباطات و امور بین‌ الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد
•┈••❀🍃🌸🍃❀••┈•
🔻 اتاق خبر (پایگاه خبری شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد) را در پیام رسان ایتا دنبال کنید:


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید