فریاد استکبارستیزی بر فراز ملارد؛ دانشآموزان، پرچمداران ۱۳ آبان شدند
✍️به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر ملارد؛
همزمان با فرارسیدن ۱۳ آبانماه، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، شهر ملارد امروز شاهد جوشش مجدد غیرت ملی بود. دانشآموزان دختر و پسر این شهر، در راهپیمایی عظیم خود، بار دیگر عزم راسخ خود را برای پاسداری از آرمانهای انقلاب اسلامی به نمایش گذاشتند.
🔹این حرکت عظیم مردمی که با پشتیبانی همهجانبه مدیریت شهری تدارک دیده شده بود، مسیری را پیمود که در انتهای آن، نقطهی کانونی تجمع انقلابیون شکل گرفت. دانشآموزان با شعارهایی کوبنده، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را جشن گرفتند و بر استقلال و آزادی تأکید کردند.
🔹سخنرانی محوری این مراسم توسط حجتالاسلام خوبانی، امام جمعه شهرستان ملارد، ایراد شد. ایشان در سخنان خود، دانشآموزان را سنگربانان آینده انقلاب خواندند و بر لزوم تداوم مسیر روشنگری و بصیرت در برابر جنگ ترکیبی دشمنان تأکید ورزیدند.
🔹مراسم پایانی با جلوههایی چشمگیر از ایمان و هنر دانشآموزی ادامه یافت؛ از جمله اجرای سرودهای پرشور ملی و مذهبی، مرثیهخوانی و در نهایت، قرائت مقتدرانهی قطعنامه پایانی که بازتابدهنده موضعگیری قاطع ملت ایران بود.
🔹حضور پررنگ مقامات ارشد شهر از جمله محمدزاده پودینه شهردار ملارد، حاجعلی بحری رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، تقوی فرماندار محترم، و همچنین فرماندهان سپاه ناحیه ملارد و نیروی انتظامی، نشان از عمق اهمیت این روز در ساختار مدیریتی شهرستان داشت.
🔹این راهپیمایی یک بار دیگر ثابت کرد که نسل جوان ملارد، وارثان شایستهای برای ادامه راه امام و شهدا بوده و دشمنان اسلام هرگز قادر به خدشهدار کردن عزم این ملت نخواهند بود.
🔖مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد
•┈••❀🍃🌸🍃❀••┈•
🔻 اتاق خبر (پایگاه خبری شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد)
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد