مراسم تجلیل از آزادگان شهر ملارد با حضور مسئولان شهرستانی برگزار شد


💥مراسم بزرگداشت آزادگان شهر ملارد با حضور فرماندار، شهردار، امام جمعه، فرمانده سپاه، فرمانده نیروی انتظامی و اعضای شورای شهر در سالن اجتماعات شورای اسلامی این شهر برگزار شد.

✍🏻به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری و شورای اسلامی شهر ملارد، مراسم تجلیل از آزادگان شهر ملارد با همت مدیریت شهری و حضور گسترده مسئولان شهرستان در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر ملارد برگزار شد.

🔹در این مراسم، فرماندار ملارد، محمدزاده پودینه شهردار ملارد، امام جمعه ملارد و صفادشت، فرمانده سپاه و فرمانده نیروی انتظامی به همراه اعضای شورای شهر حضور داشتند و از رشادت‌ها و ایثارگری‌های آزادگان تجلیل کردند.

🔹محمدزاده پودینه شهردار ملارد در سخنانی با تقدیر از مجاهدت‌های آزادگان دوران دفاع مقدس، بر ضرورت تکریم این قشر تأکید کرد و گفت: «آزادگان نماد مقاومت و استقامت ملت ایران هستند و باید خدمات آنان به نسل‌های آینده انتقال یابد.»

🔹این مراسم با اجرای سرود،اهدای لوح‌های تقدیر به آزادگان همراه بود.

🔖مدیریت ارتباطات و امور بین‌ الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری ملارد


نوشتن دیدگاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

تصویر امنیتی تصویر امنیتی جدید